286 SEA ISLAND BATEAUX TOP 100% SEA ISLAND-COTON

€99,00 Incl. btw
Artikelnummer: 286-2760

286 SEA ISLAND BATEAUX TOP

100% SEA ISLAND-BAUMWOLLE, KULTIVIERT ONS VERWERKING AUF DEN WESTINDISCHEN INSELN, INTERLOCK

Zee IJsland katoen is zo zacht dat men het gemakkelijk zou kunnen missen voor kasjmier of zijde. Het zeldzame katoen type uit West-Indië maakt de purist Bateaux top met smalle schouders een onuitsprekelijke luxe perfectie die ook als top kan worden gedragen.WIST JE DAT? 5 SEA ISLAND FEITEN.

Als pioniers van welzijn selecteren wij alleen de hoogste kwaliteiten van grondstoffen. Sea Island Cotton - ook bekend als wit goud - biedt het ultieme gevoel van welzijn. Meer weten over deze zeldzame katoen hier:

1) Zeeiland katoen is afkomstig uit de West Indische Eilanden, een groep eilanden in het Caribisch gebied. Waar anderen hun vakantie doorbrengen, is dit ook het huis van katoen. De zware regens leveren irrigatie en de minimale temperatuurschommelingen tussen dag en nacht zorgen voor het beste klimaat.

2) Jaarlijks worden 110 miljoen katoenbalen wereldwijd geproduceerd. Slechts 70 van die balen komen uit Barbados, en precies worden deze nu uitsluitend geoogst voor de nieuwe collectie Zimmerli van Zwitserland.

3) Sea Island Katoen is zorgvuldig geplukt. Dit zorgt ervoor dat alleen rijpe katoenplanten worden geplukt en dat plant- of minerale besmetting, die kan gebeuren bij het oogsten met machines, volledig wordt voorkomen. Dit maakt ook de uitstraling van de eindgoederen gelijker.

4) Onze partners cultiveren hun eigen lokale plantages in samenwerking met ECCI katoen, de samenwerking van lokale katoenhouders. De gehele waardecreatieketen kan worden herleid, waardoor de kwaliteit constant en hoog blijft.

5) U kunt de 100% authenticiteit van Sea Island Cotton herkennen door zijn hologram. Alleen het genummerde certificaat van de gespecialiseerde West Indische Sea Island Cotton Association (WISICA) garandeert de 100% authenticiteit van Sea Island Cotton.
Naast de klassieke artikelen in zwart en wit kunt u nu ook ondergoedartikelen voor hem en haar vinden in de huidige lentekleuren lichtblauw en loungewear voor hem en haar in wit en lichtblauw.

ZEE EILAND

Als een 'feelgood' pionier was Zimmerli de eerste om Sea Island Cotton uit West-Indië te gebruiken voor luxe ondergoed. De meest waardevolle en zeldzame handpicked katoen is een symfonie van de natuurlijke glans van zijde, de zachtheid van kasjmier en de duurzaamheid van wol. Elk individueel onderdeel van ondergoed is gecertificeerd met een genummerd hologram.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »