Verzenden & retourneren

Bij Pietnollet.be is de verzending gratis voor bestellingen vanaf 61€

 
Onderstaande retour-voorwaarden gelden niet voor producten die op maat gemaakt zijn.
 
MAATWERK , op MAAT gemaakte produkten , worden  NIET TERUGGENOMEN .
 
Op maat gemaakte goederen kunnen enkel omgeruild worden indien er een fout gemaakt is qua afmetingen of materiaal bij de productie hiervan.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. 

U heeft na ontvangst 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan 'indien de teruggestuurde producten in excellente staat verkeren' het volledige aankoopbedrag teruggestort. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »