Hoofdkussen CHALET ( Nieuwe witte Canadese Gansedons )

€345,00 Incl. btw

Hoofdkussen CHALET

 Nieuwe witte Canadese Gansedons 

90 % dons / 10 % veertjes 

Levertijd :  ongeveer 3 a 4 weken 

Dit is MAATWERK / Maatwerk wordt niet teruggenomen .

Het perfecte slaapcomfort in alle seizoenen wordt aangevuld met onze CHALET kussens. Dit kussen biedt een onvergelijkbare rustgevende slaap. Deze volumineuze donsvulling ondersteunt het hoofd en de hals; het ultra jne omhullende weefsel hee een zeer luxueuze "touch".
De kussens zijn natuurlijk, fraai, zacht en luxueus, met een buitenste opstaande rand die ontworpen is om de vulling van rijpe ganzendons volop ondersteuning te laten geven aan de uiterste rand van het kussen. Dit maakt het mogelijk, dat het hoofd in het midden van het kussen rust, terwijl de buitenkant de hals steunt.
Het CHALET kussen - een wonderbaarlijk kussen van zacht dons om te liefkozen en je gewoon goed bij te voelen. Absolute luxekwaliteit komt voort uit een echte passie voor uitmuntendheid. Bij Brinkhaus hebben we die passie en zijn we trots dat we steeds weer kunnen streven naar nieuwe dingen en zelfs nog hogere toppen van perfectie en prestaties.
Het kussen voor neksteun biedt extra comfort: dit is ontworpen op een soortgelijke wijze als een kussen met drie ruimtes. De buitenste kamers zijn gevuld met dons van hoge kwaliteit; dit gee het kussen zijn opmerke- lijke zachtheid. Het midden van het kussen bestaat uit een ergonomisch gevormde kern van visco-elastisch schuim dat uw hoofd en hals ondersteunt op een manier die speciaal gevormd is voor uw anatomie en in tegenstelling tot andere conventionele kussens als neksteun, kan men beide kanten gebruiken. Het voordeel van speciaal comfort: het kussen zorgt e ectief voor steun en blij toch knus, zodat u in alle comfort kunt blijven slapen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »