Handdoeken LULA ( 100% linnen ) ( badhanddoek en gasthanddoeken

€13,00 Incl. btw
Artikelnummer: LJ. lula / 3

Handdoeken LULA

( 100% linnen )

( badhanddoek en gasthanddoeken

De collectie badlinnen van Lula geeft je een afspraak met verfijning en welzijn. Deze collectie is een alliantie van traditie en moderniteit en is geïnspireerd op het authentieke en essentiële spa-universum.

Wikkel jezelf in lichtheid en zachtheid met 100% linnen geweven in honingraat, versterkt met een delicaat "medaillon" -patroon. Wit, grijs of zand, de rustgevende tinten nodigen uit tot ontspanning.

Verkrijgbaar in badlakens, douchebladen, handdoeken en gastendoekjes, draagt ​​de Lula-collectie het stempel van onze hoogwaardige knowhow en onze cultuur van uitmuntendheid.

Dit artikel is MAATWERK / Maatwerk wordt niet terug genomen .

INFO :

De collectie badlinnen van Lula geeft je een afspraak met verfijning en welzijn. Deze collectie is een alliantie van traditie en moderniteit en is geïnspireerd op het authentieke en essentiële spa-universum. Wikkel jezelf in lichtheid en zachtheid met 100% linnen geweven in honingraat, versterkt met een delicaat "medaillon" -patroon. Wit, grijs of zand, de rustgevende tinten nodigen uit tot ontspanning. Verkrijgbaar in badlakens, douchebladen, handdoeken en gastendoekjes, draagt ​​de Lula-collectie het stempel van onze hoogwaardige knowhow en onze cultuur van uitmuntendheid.

We selecteren de beste kwaliteiten linnengaren, resistent en licht, met de langste vezels, om u glans en superieure kwaliteit te garanderen.

Masters of Linen ® gecertificeerd, het linnen dat we weven is 100% Europees en eco-verantwoord. Dit label, een echt kwaliteitszegel en een garantie voor traceerbaarheid, is een referentiepunt voor consumenten en professionals. Daarnaast zetten we ons in om, in samenwerking met producenten, de knowhow en productie van hoogwaardig Europees vlas te verdedigen.

 

Was voorschriften :

Normaal wassen op een maximale temperatuur van 60 ° C. Geen bleken (bleekmiddel). Droogtrommel in de droogtrommel met normaal programma. Strijken op een maximale zooltemperatuur van 200 ° C (3 punten). Geen professionele stomerij. Normale professionele reiniging met water

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »