Dekbed Morpheus Cotton 95 ° C ( 95°C Katoen ), kkokvast

€69,00 Incl. btw

Dekbed Morpheus 95°C Katoen ( Kookvast )

Dit is MAATWERK ,/ MAATWERK wordt niet teruggenomen.

Levertijd  :  ongeveer 2 a 3 weken 

Tijk: fijn satijn, 100 % Mako-katoen, medicott® behandeld
Vulling: 100 % katoen
Constructie: doorstikt

De morpheUs®-collectie
Katoen is een materiaal dat afkomstig is van natuurlijke planten. Het is een serieuze optie voor wie alternatieven zoekt voor synthetische vullingen en dierlijke vullingen niet kan verdragen, zoals dons, kasjmier, wol of zijde.
deKbed
Het katoenen donsdeken wordt als zodanig een steeds populairder alternatief voor traditioneel beddengoed: katoen heeft een groot vochtabsorptievermogen en zorgt voor een extreem licht en comfortabel donsdeken. Natuurlijk gebruiken we alleen het jnste, zuivere katoen als vulling en gekamd „Egyptisch“ katoensatijn als omhulling, maar bij BRINKHAUS gaan onze technici zelfs nog verder. Hoewel de meeste allergenen verwijderd worden als je wast op 60 graden, kun je de producten van MorphEus® van tijd tot tijd wassen op temperaturen tot 95 graden Celsius; zo wordt de slaapomgeving nog beter. verder is het dekbed ontworpen als een donsdeken met middelzwaar gewicht voor de zomer.
topper
de MorphEus® katoenen 95 °c “mattress pad” is een extreem comfortabele toevoeging aan de bovenkant van de matras en past onder het onderlaken. Dit “pad” is van rechthoekig gewatteerd katoen in een jne katoenen omhulling en is uitgerust met brede banden met elastische hoeken om snel en makkelijk over de matras te kunnen worden getrokken. Het zachte natuurlijk absorberende katoen voegt extra luxe en comfort toe aan de bovenkant van de matras en - net zoals het MORPHEUS® katoenen 95 °C dekbed - is de topper ontworpen voor reiniging op een hoge temperatuur om allergenen te verwijderen. Naast natuurlijk comfort om allergieën te beheersen zal dit “pad” extra zachtheid en comfort toevoegen aan de ouder wordende of harde matras. Als je de topper wast, moet die opnieuw in vorm worden gebracht, terwijl die nog steeds vochtig is. In het begin zou je denken dat hij gekrompen is, maar tijdens het gebruik zal hij opnieuw de juiste vorm aannemen.
mijtstop
het speciale MorphEus® beddengoed is bedoeld voor mensen die lijden aan huisstofmijtallergie en die gevoelig reageren op milieu-invloeden. ze hebben hoezen nodig die gemaakt zijn van een weefsel van 100 % dicht geweven katoen. Een bijkomende mechanische behandeling zorgt ervoor dat de huismijt totaal niet meer kan doordringen. Als gevolg hiervan is een extra bedekking niet meer nodig. De mijtstop- afwerking omhult de dekbedden volledig. In dit verband kun je de uitgekozen combinatie van materialen regelmatig wassen op deze temperaturen, wat er voor zorgt dat de stofmijt en andere micro-organismen effectief worden gedood. Je kan dit omhulsel wassen op 95 graden Celsius en voor extra hygiëne nog eens centrifugeren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »