286 SEA ISLAND SLIP

€75,00 Incl. btw
Artikelnummer: 286-1444

286 SEA ISLAND SLIP

100% SEA ISLAND-BAUMWOLLE, KULTIVIERT ONS VERWERKING AUF DEN WESTINDISCHEN INSELN, INTERLOCK

Sea Island katoen is zo zacht dat men het gemakkelijk kan missen voor kasjmier of zijde, waardoor het duurzamer en duurzamer is. Het zeldzame katoen type uit de West-Indië maakt de sportieve slip met een discrete glanzende tailleband een onderdeel van onuitsprekelijke luxe perfectie.WIST JE DAT? 5 SEA ISLAND FEITEN.

Als pioniers van welzijn selecteren we alleen de hoogste kwaliteiten van grondstoffen. Sea Island Cotton - ook bekend als wit goud - biedt het ultieme gevoel van welzijn. Ontdek meer over deze zeldzame katoen hier:

1) Zeeiland katoen is afkomstig uit de West Indische Eilanden, een groep eilanden in het Caribisch gebied. Waar anderen hun vakantie doorbrengen, is dit ook het huis van katoen. De zware regenstromen leveren irrigatie en de minimale temperatuurschommelingen tussen dag en nacht zorgen voor het beste klimaat.

2) Jaarlijks worden 110 miljoen katoenbalen wereldwijd geproduceerd. Slechts 70 van die balen komen uit Barbados, en precies worden deze nu uitsluitend geoogst voor de nieuwe collectie Zimmerli van Zwitserland.

3) Sea Island Katoen wordt zorgvuldig geplukt. Dit zorgt ervoor dat alleen rijpe katoenplanten worden geplukt en dat plant- of minerale besmetting, die kan gebeuren bij het oogsten met machines, volledig wordt voorkomen. Dit maakt ook de uitstraling van de eindgoederen gelijker.

4) Onze partners cultiveren hun eigen lokale plantages in samenwerking met ECCI katoen, de samenwerking van lokale katoenhouders. De hele waardecreatieketen kan worden herleid, waardoor de kwaliteit constant en hoog blijft.

5) U kunt de 100% authenticiteit van Sea Island Cotton herkennen door zijn hologram. Alleen het genummerde certificaat van de gespecialiseerde West Indische Sea Island Cotton Association (WISICA) garandeert de 100% authenticiteit van Sea Island Cotton.
Naast de klassieke artikelen in zwart en wit kunt u nu ook ondergoedartikelen voor hem en haar vinden in de huidige lentekleuren lichtblauw en loungewear voor hem en haar in wit en lichtblauw.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »