286 SEA ISLAND , HEREN , PANT / Boxer ( 100 % Sea Island katoen )

€119,00 Incl. btw
Artikelnummer: 286-1446

SEA ISLAND

Sea Island katoen uit West-Indië is de meest kostbare en zeldzame, uitgekozen verscheidenheid van katoen. De prachtige look en feel van deze collectie is betoverend, en combineert de natuurlijke glans van zijde, de zachtheid van kasjmier en de duurzaamheid van wol. Elk exemplaar van ondergoed is gecertificeerd met een genummerd hologram.

WIST JE DAT? 5 SEA ISLAND FEITEN.

Als de pioniers van welzijn, selecteren we alleen de hoogste kwaliteit van de grondstoffen. Sea Island Cotton - ook wel bekend als witte goud - biedt de ultieme gevoel van welzijn. Lees meer over deze zeldzame katoen hier:

1) Sea Island katoen zijn oorsprong in de West-Indische eilanden, een groep eilanden in het Caribisch gebied. Waar anderen hun vakantie door te brengen, is dit ook het huis van katoen. De zware regens levering irrigatie en de minimale temperatuurverschillen tussen dag en nacht de beste klimaat.

2) jaarlijks 110 miljoen katoenbalen wereldwijd geproduceerd. Slechts 70 van die balen komen uit Barbados, en juist die zijn nu exclusief geoogst voor de nieuwe collectie van Zimmerli van Zwitserland.

3) Sea Island Cotton is zorgvuldig met de hand geplukt. Dit zorgt ervoor dat alleen rijp katoenplanten opgehaald en die plant of minerale vervuiling, wat kan gebeuren bij het oogsten met machines, wordt volledig voorkomen. Dit maakt het ook het uiterlijk van de eindproducten meer zelfs.

4) Onze partners te cultiveren hun eigen lokale plantages in samenwerking met ECCI katoen, de medewerking van lokale katoenboeren. De gehele waardecreatieketen is terug die ervoor zorgt dat de kwaliteit constant en hoog blijft.

5) U kunt de 100% authenticiteit van Sea Island Cotton herkennen aan de hologram. Alleen de genummerd certificaat van de gespecialiseerde West-Indische Sea Island Cotton Association (WISICA) garandeert de 100% authenticiteit van Sea Island Cotton.
Naast de klassieke items in zwart-wit kunt u nu ook ondergoed items voor hem en haar in de huidige lentekleuren lichtblauw evenals loungewear voor hem en haar in wit en lichtblauw.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »