Deken ALISEO : 100% kasjmier superfin ( 280 g/m2 )

€1.647,00 Incl. btw
Artikelnummer: Aliseo 180

Deken : ALISEO :
De lichtste van onze kasjmierdekens

Lichtgewicht pure kasjmierhoes, ideaal voor het middenseizoen. De gedrapeerde afwerking geeft het een uniek onderscheid en geeft u een onvergelijkbaar welzijn.

Samenstelling: 100% kasjmier superfin
Oorsprong Vezel: Mongolië - China
Gewicht: 280 g / m²
3 formaten (in cm): 180x240, 220x240, 240x260
Kleur: 4 kleuren
Rand: bias 100% fluweel
Volledig in Frankrijk gemaakt

Levertijd : 1 a 2 weken

ONDERHOUD VAN UW DEKEN . 

Onze dekens van wol of fijn haar worden met de grootste zorg gemaakt om je langdurig te omringen. Om hun gebruik in de beste omstandigheden te verlengen en te profiteren van de uitzonderlijke eigenschappen van de vezels waaruit ze zijn samengesteld, nodigen wij u uit om voor hen te zorgen.

Onder normale gebruiksomstandigheden raden wij aan om één keer per jaar een stomerij te laten doen.

In dit verband vestigen wij uw aandacht op het feit dat stomerijen met de titel "Bio" niet chemisch reinigen maar reinigen met toevoeging van water zodat de reinigingsproducten werken. Deze stap wordt gevolgd door een machinale droogstap die uw deken onomkeerbaar zal voelen. Het is daarom essentieel om, wanneer u uw wollen of fijne dierendeken bij de stomerij afgeeft, het waslabel (aan één kant van het artikel genaaid) te tonen, zodat het goed wordt verzorgd.

Om hygiënische redenen raden we u ook aan om uw slaapkamer dagelijks te ventileren (ook in de winter) en, indien mogelijk, uw deken te ventileren en een beetje te schudden bij het verschonen van uw beddengoed.

Kleine natuurlijke tip: als het weer het toelaat, raden we je aan om je deken een paar uur in de zon aan een waslijn te leggen omdat ultraviolette stralen een sterk desinfecterende werking hebben. Aarzel niet om er zachtjes op te tikken.

Aan het einde van het seizoen raden we je aan om je hoes schoon te maken en vervolgens op te bergen in de originele doos of een licht geventileerde hoes, uit de buurt van stof en direct licht.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »